Sportaal beeldmerk

Aquadrome

Bij Aquadrome kun je dagelijks terecht in het golfslagbad. Het recreatiebad heeft een uitdagende wildwaterbaan, twee snelle buisglijbanen, een peuterbad en bij Aqua Café kun je terecht voor een patatje of ijsje. In de schoolvakanties is er volop waterpret te beleven met onder andere extra attracties.

  • Download hier het aangepaste programma voor de kerstvakantie. Doe ook mee aan met speciale activiteiten en beleef Aquadrome en Het Slagman in winterse sferen.

 

 


Onderhoudswerkzaamheden

Op donderdag 27 en vrijdag 28 december is het sportbad van Aquadrome gesloten in verband met groot onderhoud. Alle baanzwemtijden op deze dagen komen te vervallen.

Onze excuses voor het ongemak

 


Sluiting zwembaden 17 december

 

Op maandag 17 december a.s. komen vanaf 14:45 uur zowel in Aquadrome en Het Slagman alle reguliere ABC zwemlessen  en  volwassen zwemlessen te vervallen. Dit vanwege een teambuildingsdag voor de medewerkers van Sportaal.

 

  • Ook het baanzwemmen (15.30-17.45 uur) op Het Slagman komt te vervallen. Het recreatiebad van Aquadrome is wel van tot 15:00 uur geopend voor recreatief zwemmen.
  • In de week van 17 december zijn tevens de kijklessen. Door het wegvallen van de lessen op maandagmiddag 17 december, verschuiven de kijklessen (alleen voor de lessen op maandagmiddag) naar maandag 10 december a.s.
  • Alle leskaarten van de maandaglessen worden om deze reden een week verlengd in verband met de maandelijkse betaling voor de zwemlessen.

 

Onze excuses voor het ongemak.