Aqua Club


Bij Sportaal bieden we op beide locaties Aqua Club aan voor kinderen die het C-diploma hebben gehaald. Je kunt wekelijks 2 uur leren en spelen in het hele zwembad en veel leuke diploma'’s halen. Je volgt elke week twee lessen van een half uur zoals snorkelen, zwemvaardigheid, survival of waterpolo en daarnaast is er nog voldoende tijd over om te zwemmen en spelen. Tussendoor krijg je van ons een glaasje ranja. 

 

Zwemvaardigheid Basis

Je gaat bij Zwemvaardigheid Basis de zwemslagen die je al kent verbeteren en je leert nieuwe dingen zoals de samengestelde rugslag, keerpunten en de vlinderslag. Daarnaast ga je veel nieuwe uitdagende oefeningen in het water doen.

 

Snorkelen

Bij snorkelen leer je allereerst hoe je moet omgaan met een snorkel, duikbril en zwemvliezen. Vervolgens leer je o.a. een hoekduik, voorwerpen op te duiken en zelfs samen met een maatje te snorkelen.

 

Survival

Tijdens survival leer je jezelf en anderen redden uit het water met kleren aan. Daarnaast doe je veel uitdagende oefeningen met onder andere opblaasboten, geblindeerde zwembrilletjes en veel meer.

 

Waterpolo

Tijdens Waterpolo leer je de zwemslagen zoals die bij waterpolo worden uitgevoerd, je leert bijvoorbeeld omhoog komen uit het water en natuurlijk schieten op het doel. Daarnaast komen er oefeningen aan bod zoals overspelen.

 

Wereldzwemslagen

Je leert nieuwe spectaculaire zwemslagen, zoals bijvoorbeeld de matrozenslag, helikopterslag, Japanse crawl en de Hongaarse slag. Dit zijn zwemslagen die over de hele wereld gezwommen worden, maar nog vrij onbekend zijn.

 • Dag
  ActiviteitTijd
 • donderdag
  Aqua Club16:15 - 18:15

 • Dag
  ActiviteitTijd
 • woensdag
  Aqua Club16:15 - 18:15

De lessen gaan niet door tijdens schoolvakanties en feestdagen, zie overzicht.

 

 

Tarieven zijn inclusief inschrijfgeld en diplomazwemmen.

Dit bedrag betaal je 11x per jaar (in de zomer betaal je 1 maand niet). De betaling is vooraf en de abonnementen zijn aansluitend, het is helaas niet mogelijk om lessen in te halen bij afwezigheid. Kijk voor de prijzen bij de tarieven.

 

Gedurende de periode dat je Aqua Club volgt kan je gratis zwemmen bij onze zwembaden op vertoon van een geldige leskaart (samen met een betalende bezoeker).

Aanmelden Aqua Club

dd-mm-yyyy

Wat is er te doen?

Discozwemmen

14 september

Aquadrome

Speciaal voor de basisscholieren uit groep 6 t/m 8 organiseren we regelmatig een spetteren...

Meer informatie

Sportaal Festival van Heekplein

22 september

H.J. van Heekplein

Op zondag 22 september zal een 3x3 Basketballtoernooi plaatsvinden op het H.J. van Heekple...

Meer informatie

Urban City Run 053

22 september

Performance Factory

Tijdens de Urban City Run op zondag 22 september 2019 ontdek je Enschede op een geheel nie...

Meer informatie

Sportverkiezing Enschede

27 september

Pathmoshal

Sportaal organiseert ook voor seizoen 2018-2019 weer de Sportverkiezing Enschede.

Meer informatie