Aqua Club


Bij Sportaal bieden we op beide locaties Aqua Club aan voor kinderen die het C-diploma hebben gehaald. Je kunt wekelijks 2 uur leren en spelen in het hele zwembad en veel leuke diploma'’s halen. Je volgt elke week twee lessen van een half uur zoals snorkelen, zwemvaardigheid, survival of waterpolo en daarnaast is er nog voldoende tijd over om te zwemmen en spelen. Tussendoor krijg je van ons een glaasje ranja. 

Let op: bij het Aquadrome is er momenteel een wachtlijst voor deelname aan de Aqua Club. Op Het Slagman kun je direct meedoen. 

 

Zwemvaardigheid Basis

Je gaat bij Zwemvaardigheid Basis de zwemslagen die je al kent verbeteren en je leert nieuwe dingen zoals de samengestelde rugslag, keerpunten en de vlinderslag. Daarnaast ga je veel nieuwe uitdagende oefeningen in het water doen.

 

Snorkelen

Bij snorkelen leer je allereerst hoe je moet omgaan met een snorkel, duikbril en zwemvliezen. Vervolgens leer je o.a. een hoekduik, voorwerpen op te duiken en zelfs samen met een maatje te snorkelen.

 

Survival

Tijdens survival leer je jezelf en anderen redden uit het water met kleren aan. Daarnaast doe je veel uitdagende oefeningen met onder andere opblaasboten, geblindeerde zwembrilletjes en veel meer.

 

Waterpolo

Tijdens Waterpolo leer je de zwemslagen zoals die bij waterpolo worden uitgevoerd, je leert bijvoorbeeld omhoog komen uit het water en natuurlijk schieten op het doel. Daarnaast komen er oefeningen aan bod zoals overspelen.

 

Wereldzwemslagen

Je leert nieuwe spectaculaire zwemslagen, zoals bijvoorbeeld de matrozenslag, helikopterslag, Japanse crawl en de Hongaarse slag. Dit zijn zwemslagen die over de hele wereld gezwommen worden, maar nog vrij onbekend zijn.

 • Dag
  ActiviteitTijd
 • donderdag
  Aqua Club16:15 - 18:15

 • Dag
  ActiviteitTijd
 • woensdag
  Aqua Club16:15 - 18:15

De lessen gaan niet door tijdens schoolvakanties en feestdagen, zie overzicht.

 

 

Tarief

Aqua Club kost €€ 25,80 per maand (incl. inschrijfgeld en diplomazwemmen) en dit bedrag betaal je 11x per jaar (in de zomer betaal je 1 maand niet). De betaling is vooraf en de abonnementen zijn aansluitend, het is helaas niet mogelijk om lessen in te halen bij afwezigheid.

 

Gedurende de periode dat je Aqua Club volgt kan je gratis zwemmen bij onze zwembaden op vertoon van een geldige leskaart (samen met een betalende bezoeker).

Inschrijfformulier Aqua Club

dd-mm-yyyy

Wat is er te doen?

Winterwonderland

22 december

Aquadrome

Zwemmen in winterse sferen!

Meer informatie

Peuterdans

22 december

Aquadrome

Iedere ochtend in de vakantie dansen met de kleintjes!

Meer informatie

Zeemeermin zwemmen

23 december

Aquadrome

Leer zwemmen als een echte zeemeermin!

Meer informatie

Ballenbad

27 december

Aquadrome

Neem je eigen strandbal mee!

Meer informatie