Sjors Sportief

Sjors Sportief gaat door in schooljaar 2018-2019

Oproep aan sportaanbieders om (weer) mee te doen. Sjors Sportief laat dit schooljaar al 1.465 basisschoolkinderen kennismaken met sportieve activiteiten in Gemeente Enschede. En volgend schooljaar gaan we door! Geef kinderen de kans om kennis te maken met jouw sportaanbod en doe ook mee aan Sjors Sportief.

Deelnemen
Jouw cursus wordt uiteindelijk geplaatst in een prachtig wervend Sjorsboekje. Dit Sjors Sportief schoolboekje wordt half oktober aan alle kinderen van groep 1 t/m 8 in de gemeente verspreid. Erg goede promotie dus voor jouw sportorganisatie en activiteit! Meld de cursus(sen) aan op www.sportstimulering.nl zodat we er samen een succes van kunnen maken!

Heb je dit schooljaar al meegedaan? Je hoeft je niet opnieuw te registeren. Als je inlogt dan voeg je het nieuwe schooljaar toe. Je kunt de cursussen die je dit jaar georganiseerd hebt, kopieren en de gekopieerde cursus aanpassen naar het nieuwe schooljaar zodat je niet alles opnieuw hoeft te typen.

Ben je een nieuwe sportaanbieder? Via www.sportstimulering.nl kun je je registreren en via de mail ontvang je dan je inloggegevens en kun je aan de slag in je account.