Sportregisseurs

De sportregisseurs van Sportaal weten wat er leeft op het gebied van sport en bewegen in de wijk. Zij faciliteren sportverenigingen, stimuleren samenwerking en leggen verbinding tussen sportverenigingen en andere partners (o.a. Gemeente Enschede, sportaanbieders, welzijn, onderwijs en zorg).

 

Zoek jij als vereniging informatie over een specifiek onderwerp of wil jij graag een thema in je vereniging bespreken maar weet je niet hoe je het moet aanpakken? Je kunt als vereniging een gesprek aanvragen met de sportregisseur voor een intern clubtraject maar je kan ook naar een Studio Sportaal komen waar onderwerpen behandeld worden die vanuit de verenigingen aangedragen worden. Of het gaat over een actueel onderwerp dat extra aandacht vereist.

Ook inwoners kunnen bij de sportregisseurs terecht voor meer informatie over de sportmogelijkheden in Enschede. Ze staan niet dagelijks met een trainingspak op het sportveld, maar ze zorgen er wel voor dat jij kan sporten of bewegen waar en wanneer je dat maar wilt.

Samen willen zij het imago van Enschede als sportstad versterken.

Sportregisseur Noord: Marin Mulder, m.mulder@sportaal.nl of 06 - 144 283 63
Sportregisseur Oost (Diekman): Roy Elferink, r.elferink@sportaal.nl of 06 - 144 284 15
Sportregisseur Oost: Mattijs van den Berg, m.vandenberg@sportaal.nl of 06 - 144 283 64
Sportregisseur Zuid: Jasper Agelink, j.agelink@sportaal.nl of 06 - 144 283 65
Sportregisseur West (+Twekkelerveld en UT): Manon Huinink, m.huinink@sportaal.nl of 06 - 144 283 99