Sjors Sportief

 

In het nieuwe schooljaar 2018-2019 gaan we weer van start met het naschoolse sportstimuleringsproject. Kinderen komen via deze weg op laagdrempelige wijze met sport in aanraking, zonder direct lid te hoeven worden. Een mooie manier om hun talent te ontdekken. Het project wordt mogelijk gemaakt door Sportaal, Menzis en Gemeente Enschede.

Wat betekent dit voor jouw school?
1. Begin oktober worden de kleurrijke Sjors Sportief boekjes op alle scholen in Enschede verspreid. Meer informatie volgt t.z.t.
2. Van de leerkrachten wordt verwacht dat deze boekjes klassikaal doorgebladerd worden. Dit is enorm belangrijk voor het slagen van dit leuke project en een kwartiertje per klas is voldoende.
3. Vanaf maandag 8 oktober om 15:00 uur gaat de inschrijving open op www.sjorssportief.nl.
4. Op de voorkant van het boekje staat een tekening van een kind.

 

1 SPORTIEVE TEKENING PER SCHOOL TOESTUREN
De voorkant (kaft) van het boekje krijgt altijd een mooie sporttekening gemaakt door een kind. Wij ontvangen graag van iedere basisschool uit Enschede 1 leuke sportieve tekening van een leerling van jouw school. Je hoeft als school dus niet een hele tekenwedstrijd op touw te zetten, maar één kind te kiezen die het wellicht verdient in het zonnetje gezet te worden of gewoon heel erg goed kan tekenen. Deze ene tekening mag digitaal worden ingezonden naar m.rolink@sportaal.nl . Deze tekeningen worden geplaatst op www.sjorssportief.nl waarna er gestemd kan worden.