Plaza's en Courts

Playground Boswinkel Plaza (Belgiëlaan)
De Krajicek Playground in de wijk Boswinkel in Enschede West is een relatief groot en divers terrein. Het bevat een speeltuin met een eigen vereniging die overigens ook een deel van de Playground onderhoudt, een multicourt (basketbal, voetbal en tennis), een grasveld en een gymzaal. De Playground ligt naast en ook op het schoolplein van basisschool (odbs) Europa. De gemeente Enschede verzorgt met de combinatiefunctionaris de wekelijkse activiteiten en de sport- en speluitleen vanuit de beheerdersruimte.

 

Playground Hattelerpark (Gerard Terborghstraat 42)
Het park ligt op het schoolplein van de brede school de Triangel. Naast het Cruyff Court ligt de Krajicek Playground bestaande uit een verhard multicourt met een mooie blauwe toplaag waarop gebasketbald, gevoetbald en getennist kan worden. De combinatiefunctionaris van de gemeente organiseert hier de wekelijkse activiteiten in samenwerking met scholarshippers en stagiaires van ROC Twente.

 

Playground Pathmos Plaza (Spinnerstraat 29)
Pathmos Plaza kunnen kinderen onder begeleiding van een combinatiefunctionaris dichtbij huis met elkaar sporten en spelen. Het multifunctionele kunstgrasveld dat op het schoolplein van OBS Pathmos ligt, is geschikt om op te voetballen, streethockeyen, basketballen, volleyballen en tennissen.Playground Deppenbroek Plaza (Zaanstraat 12)
Krajicek Playground Deppenbroek aan de Zaanstraat is een multifunctionele Krajicek Playground bestaande uit o.a. een ruim tennisveld met kunstgras als ondergrond en een voetbalveld van gras. De playground is onderdeel van een park en ligt naast een school.