Projecten

Met onze partners werken wij gezamenlijk aan diverse projecten en evenementen om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen.


EK Vrouwenvoetbal 2017

In 2017 vindt het EK Vrouwenvoetbal plaats in Nederland. De halve finale en finale worden in Enschede in de Grolsch Veste gespeeld. Samen met de gemeente Enschede, de KNVB, FC Twente Vrouwen, FC Twente scoren in de wijk en de voetbalverenigingen in de stad organiseren we in de aanloop naar de halve finale en finale activiteiten om het meisjes- en vrouwenvoetbal verder te stimuleren.


Begeleiding samenwerkingstraject voetbalclubs

Op het Diekmanterrein is een aantal voetbalclubs met elkaar in gesprek voor nauwe samenwerking op een aantal onderdelen. Sportaal begeleidt de clubs hierin, door een onafhankelijke voorzitter en een secretaris te leveren voor de overleggen.


Regionaal Talentcentrum Judo

In de Twentehallen zit sinds kort het Regionaal Talentencentrum voor Judo in Enschede gevestigd, in de dojo van Stichting Judosport Oost. Sportaal gaat samen met het RTC kijken hoe ze op lange termijn zowel financieel als organisatorisch door kunnen groeien.