Werkzaamheden binnensportaccommodaties

28 februari 2018

In samenwerking met Vastgoed Bedrijf Enschede worden de komende periode bij een aantal binnensportaccommodaties (herstel)werkzaamheden uitgevoerd. We proberen de overlast voor alle gebruikers tot een minimum te beperken. Voor vragen kun je mailen naar meldingen@sportaal.nl.

De komende periode vinden er de volgende werkzaamheden plaats bij onderstaande accommodaties:

 • Vervanging van het dak van gymlokaal Minister de Savornin Lohmanlaan wordt binnenkort uitgevoerd. De werkzaamheden gaan 4 weken duren.

 • De werkzaamheden voor de akoestische wandvoorzieningen van de Diekmanhal zijn op 26 februari gestart. Deze werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd en zijn over ca. 3 weken afgerond.

 • De werkzaamheden voor de vervanging van de cv ketel in gymzaal Varviksweg zijn 26 februari begonnen. De werkzaamheden duren 5 werkdagen en daarna werkt de installatie weer naar behoren.

 • We gaan alle douchekoppen vervangen bij de onderstaande accommodaties. We doen dit om de kwaliteit van de douches te verbeteren. We gaan dit voor alle accommodaties gefaseerd uitvoeren. De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd buiten de reguliere gebruikstijden, gebruikers zullen hier weinig tot geen hinder van ondervinden. Alle genoemde accommodaties zijn aan het eind van de meivakantie voorzien zijn van de nieuwe douchekoppen.
   - Diekmanhal
   - De Brug
   - Stroinkslanden (Vastertlanden)
   - Helmerhoek
   - De Esmarke
   - Schietbaanweg
   - Mina Krusemanstraat
   - Floraparkstraat
   - Straatsburglaan