De snelste club van Enschede?

02 mei 2018

Tijdens de 21ste Editie van de Menzis Singelloop wordt er op het parcours van de Dubbele Mijl (3,2 km) gestreden om de felbegeerde titel: De snelste vereniging van Enschede

 

Zijn het een stel aanvallende verdedigers die hun voetbalclub het podium op rennen of gaan een groepje lange benen van het volleybalteam ze makkelijk voorbij? Op 9 september 2018 is er maar één vereniging de snelste van Enschede.

 

Doen jullie mee?

Elke Enschedese vereniging* mag mee strijden om een podiumplek. Van de schaakvereniging tot de tennisclub, van de manege tot de zwemvereniging, iedereen wordt bij deze uitgenodigd door de organisatie van de jaarlijkse Singelloop, AtletiekClub TION.

 

Wat kunnen jullie winnen?

De eindtijden van de drie snelste lopers per vereniging tellen mee in het klassement. De organisatie stelt drie geldprijzen beschikbaar én een super-sportieve-geweldig-grote wisselbokaal voor de vereniging met de meeste deelnemers.

 

Inschrijven?

Gaat jullie vereniging de strijd aan? Inschrijven voor de Dubbele Mijl kan makkelijk via de gele knop op https://www.singelloop-enschede.nl. Verenigingsleden kunnen zich persoonlijk inschrijven. Tijdens het inschrijven selecteren ze de vereniging voor welke ze mee lopen en op 9 september kunnen ze aan de start verschijnen van het nieuwste clubkampioenschap van Enschede.

 

*Atletiekverenigingen kunnen niet deelnemen aan het verenigingsklassement van de Dubbele Mijl. Leden van atletiekverenigingen kunnen zich individueel inschrijven.