Sjors Sportief ook in schooljaar 2019-2020

23 mei 2019

Het huidige schooljaar (2018-2019) hebben 82 sport- en cultuuraanbieders meegedaan aan het kennismakingsproject Sjors Sportief & Creatief. Al 1692 kinderen hebben dit schooljaar deelgenomen, een resultaat waar we trots op zijn.

Ook in schooljaar 2019-2020 gaan we met dit project verder en eigenlijk kun jij als aanbieder niet ontbreken. Net als vorig jaar ontvangen alle kinderen van groep 1 t/m 8 het Sjorsboekje en kunnen zich aanmelden via www.sjorssportief.nl.

Doet jouw sportvereniging (weer) mee?
Meld dan voor 3 september 2019 je aanbod aan via www.sportstimulering.nl.

  • Heb je als aanbieder al vaker meegedaan met Sjors Sportief? Lees dan hier meer informatie over de aanmelding voor het nieuwe schooljaar.
     
  • Heb je als aanbieder nog niet eerder meegedaan, maar wil je dit jaar niet ontbreken in het Sjorsboek. Lees dan deze informatiebrief.


Sjors Sportief Special
In januari 2019 is Sportaal gestart met de pilot Sjors Sportief Special. Deze variant is gericht op kinderen uit het speciaal onderwijs (cluster 4: gedragsproblematiek, autisme, ADHD).

In schooljaar 2019-2020 worden de activiteiten van Sjors Sportief Special voor het speciaal basisonderwijs toegevoegd aan het reguliere boekje van Sjors Sportief. Er komt dus één Sjorsboekje die zowel in het reguliere basisonderwijs als in het speciaal basisonderwijs wordt uitgedeeld. Heb je een activiteit voor het speciaal basisonderwijs? Meld dit dan uiterlijk 3 september aan via www.sportstimulering.nl

Voor het speciaal voortgezet en praktijk onderwijs zijn er vanaf oktober geen activiteiten. Hiervoor gaan we op zoek naar een alternatief die beter aansluit bij deze leeftijdsgroep. 

Voor vragen over Sjors Sportief (Special) kun je contact opnemen met Manon Huinink, m.huinink@sportaal.nl.