Sjors Sportief ook in schooljaar 2019-2020

23 mei 2019

Het huidige schooljaar (2018-2019) hebben 82 sport- en cultuuraanbieders meegedaan aan het kennismakingsproject Sjors Sportief & Creatief. Al 1692 kinderen hebben dit schooljaar deelgenomen, een resultaat waar we trots op zijn.

Ook in schooljaar 2019-2020 gaan we met dit project verder en eigenlijk kun jij als aanbieder niet ontbreken. Net als vorig jaar ontvangen alle kinderen van groep 1 t/m 8 het Sjorsboekje en kunnen zich aanmelden via www.sjorssportief.nl.

Doet jouw sportvereniging (weer) mee?
Meld dan voor 3 september 2019 je aanbod aan via www.sportstimulering.nl.

  • Heb je als aanbieder al vaker meegedaan met Sjors Sportief? Lees dan hier meer informatie over de aanmelding voor het nieuwe schooljaar.
     
  • Heb je als aanbieder nog niet eerder meegedaan, maar wil je dit jaar niet ontbreken in het Sjorsboek. Lees dan deze informatiebrief.


Sjors Sportief Special
In januari 2019 is Sportaal gestart met de pilot Sjors Sportief Special. Deze variant is gericht op kinderen uit het speciaal basisonderwijs (cluster 4: gedragsproblematiek, autisme, ADHD). In 2019-2020 gaat we door met Sjors Sportief Special, weliswaar in een iets andere vorm.

Heb je interesse om als aanbieder mee te doen met Sjors Sportief Special, dan vragen we je een mail sturen naar Marin Mulder, m.mulder@sportaal.nl, zodat we je alle informatie kunnen toesturen.