Open Twents Judokampioenschap

05 december 2018

Op 15 en 16 december wordt de eerste editie van het Open Twents Judokampioenschap georganiseerd in de Diekmanhal. De resultaten zullen mede bepalend zijn voor de Nederlandse deelname aan de Europa Cups 2019. Dit betekent dat de hele Nederlandse judotop naar dit toernooi komt.

 

Het Open Twents Judokampioenschap wordt georganiseerd door Judo Promotion Twente, Stichting Judosport Oost en Top Judo Twente. Op zaterdag 15 december zullen de judoka's -17 jaar op de mat komen. De Judo Bond Nederland heeft dit toernooi aangewezen als nationaal meetmoment voor het internationale kwalificatietraject -18. Er zijn slechts twee van deze meetmomenttoernooien in Nederland. De resultaten zullen mede bepalend zijn voor de Nederlandse deelname aan de Europa Cups 2019. Dit betekent dat de hele Nederlandse judotop naar dit toernooi komt.

 

Op zondag 16 december zullen judoka’s uit binnen- en buitenland in de leeftijdscategorieën -10,-12,-15 en 17+ jaar op de mat strijden om het Open Twents Judokampioenschap. Er komen bijna 1100 judoka's naar Enschede, naast Nederlandse zijn er ook Duitse, Poolse en Canadese judoka's aanwezig.

 

Het toernooi vindt plaats in Sporthal Het Diekman , J.J. van Deinselaan 22, 7541 BR Enschede.

Aanvang op beide dagen is om 9:00 uur.