Voorronde NK Skill Games in Enschede

12 augustus 2019

Op woensdagmiddag 4 september starten in de gemeente Enschede de voorrondes van de allereerste NK Skill Games. Dit voetbalevent voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar is de opmaat voor de landelijke finale van de NK Skill Games, die in mei 2020 plaatsvindt op de KNVB Campus in Zeist.

De voorronde in Enschede vindt plaats op Sportcampus Diekman bij de Tubanters. Tijdens de voorrondes van de NK Skill Games worden de digitale Skill Games uit de populaire voetbalgame FIFA 19 ‘tot leven gewekt’ en op een echt voetbalveld nagedaan. Deelnemende kinderen worden onder begeleiding van professionele voetbaltrainers en op een creatieve, laagdrempelige manier uitgedaagd om de modern vormgegeven voetbaloefeningen onder de knie te krijgen. In totaal worden er 6 vormen uit het spel FIFA op het voetbalveld nagedaan. De 12 best presterende jongens en meisjes krijgen de kans om de gemeente Enschede in mei 2020 te vertegenwoordigen tijdens de finale van de NK Skill Games in Zeist.

Wil jij meedoen?
In totaal is er plaats voor maximaal 144 deelnemers. Deelname is gratis en aanmelden kan via www.nkskillgames.nl. Alle deelnemers gaan met een certificaat en een NK Skill Games T-shirt huiswaarts.