Collecteren voor Oranjefonds levert geld op voor de sportvereniging

13 maart 2018

Van 22 tot 26 mei vindt de collecte plaats van het Oranje Fonds, dé collecte voor een sociaal en betrokken Nederland. Het Oranje Fonds vraagt (sport)verenigingen om te collecteren. Deelnemende organisaties mogen 50% van de opbrengst zelf houden en besteden aan hun eigen doelstellingen. 

 

De collecte is een unieke kans voor elke (sport)vereniging om geld in te zamelen om de renovatie van het clubhuis te kunnen betalen of een teamuitje te organiseren. De andere helft van het geld wordt besteed aan lokale sociale initiatieven zoals een buurthuis of zorgcentrum. Inschrijven kan uiterlijk tot 1 april.

 

Week vol gezelligheid
Vorig jaar is het sommige verenigingen gelukt om meer dan € 2000,- op te halen. De helft daarvan mogen ze zelf besteden. Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om contactloos te betalen aan de deur of geld te werven via een online-actiepagina.  

 

In 2017 is totaal ruim € 647.000,- opgehaald. In 2018 kan ook jouw vereniging nog onderdeel zijn van de collecteweek. Bekijk gelijk of jouw collectegebied nog beschikbaar is (paars is vrij en oranje is vergeven) en vraag vrijblijvend informatie via: http://theperfectwave.nl/oranjefondscollecte/ of bel naar 06 40 67 66 95.