Meld je klus aan voor NL Doet 2019

05 december 2018

Elke sportvereniging kent het: klussen en activiteiten die belangrijk zijn maar waar de mankracht voor ontbreekt. Het opknappen van het clubgebouw, repareren van materialen, lenteklaar maken van de speelvelden of een nieuwe website ontwerpen… Voor dat soort klussen organiseert het Oranje Fonds ook dit jaar weer NLDoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Doe je ook (weer) mee op 15 en 16 maart?

NLDoet is dé kans om elke klus te klaren. Je legt als organisatie nieuwe contacten, er wordt extra werk verzet met nieuwe vrijwilligers en je zet jullie organisatie in het zonnetje. Het Oranje Fonds zet de schijnwerpers op vrijwilligerswerk en ondersteunt jullie graag hierbij. Organisaties kunnen tot 1 februari maximaal € 400,= per locatie aanvragen. Doe snel een aanvraag, want op=op.

Het Oranje Fonds heeft in totaal € 2,5 miljoen beschikbaar als bijdrage voor materialen, entreebewijzen en catering. Organisaties kunnen tot 1 februari maximaal € 400,= per locatie aanvragen. Doe snel een aanvraag, want op=op. Op www.nldoet.nl lees je de voorwaarden en vind je het aanvraagformulier.