Hulp gezocht voor zaalvoetbaltoernooi pupillen

06 februari 2019

Er dreigt een heel mooie activiteit voor de voetballende jeugd te eindigen. Dit willen we niet laten gebeuren en daarom hebben we jouw hulp nodig!

In het voormalige district Oost worden vanaf half december t/m begin januari door 25 regio’s/steden met behulp van vrijwilligers zaalwedstrijden georganiseerd voor de categorieën JO7 t/m JO11. Enschede is al ruim 25 jaar één van de deelnemende steden.

Aan het toernooi nemen in totaal bijna 3000 teams deel. De teams worden in poules ingedeeld en spelen voorrondes in hun gemeente. De poulewinnaars en eventueel de beste nummers twee gaan vervolgens door naar de finaleronde in Enschede. Zowel in de voorrondes als tijdens de finaledag beleven vele voetballertjes enorm veel plezier.

In Enschede organiseert Jan van der Wel al vele jaren het gehele programma. Hij is de drijvende kracht achter dit initiatief, maar dat maakt het meteen kwetsbaar. Jan zoekt nu dringend ondersteuning vanuit de Enschedese voetbalclubs.

Het kost niet veel tijd, er is veel geautomatiseerd en de draaiboeken van vorige jaren liggen klaar, maar er zijn wel handjes nodig. Ben of ken je iemand die wil meehelpen of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Mattijs van den Berg via m.vandenberg@sportaal.nl.