Fit en Actief Boekelo

16 november 2017

 

Dankzij de samenwerking tussen Sportaal, Initiatiefkracht stadsdeel West, Jokes Lifestyle en Fysiotherapie Fyon is de beweegactiviteit Fit & Actief voor 55+ers gestart in Boekelo. 


Deze vindt plaats bij de locatie van Fyon in Boekelo (Windmolenweg 42). Fit & Actief is een unieke combinatie van beweging, voeding en fysiotherapie. Vanuit het Fit & Actief programma worden wekelijks diverse activiteiten georganiseerd, zoals Tai Chi, Smovey walking en Fitness- en conditietraining. Binnen het Fit & Actief programma werkt Jokes Lifestyle samen met sportclub Avanti Wilskracht, Fyon Fysiotherapie en Sportaal een programma op maat voor je uit. Leerlingen van de opleiding Sport & Bewegen van het ROC van Twente helpen bij de begeleiding van de groepen.

 

Wat ga je doen?
Tijdens een vrijblijvende periode van twee weken neem je deel aan het sport- en beweegprogramma en wordt je gezondheid in kaart gebracht. Na de intake en een fittest begin je aan het Fit & Actief programma. De test wordt na zes maanden herhaald om je vooruitgang te zien. Je kunt op elk willekeurig moment in het jaar beginnen met het programma.

Voor wie is het?
Het Fit & Actief programma is er voor iedereen met lichamelijke klachten, zoals: obesitas, diabetes, artrose, COPD of hart- en vaatziekten. En voor iedereen die graag weer wil bewegen en onder deskundige begeleiding een gezonde levensstijl wil opbouwen.

Waar is het?
Fit & Actief is op meerdere locaties in Enschede. Fit & Actief Boekelo maakt gebruik van de grote en kleine zaal bij Fyon Boekelo (Windmolenweg 42) voor Tai Chi en Fitness en het Smovey wandelen start vanaf Gezondheidscentrum Wesselerbrink (Wesseler-Nering 60-8).

Wanneer is het?
Maandag van 10.30 – 11.30 uur Tai Chi kleine sportzaal Fyon
Woensdag van 18.30 – 19.30 uur Smovey wandelen
Donderdag van 16.00 – 17.00 uur Fitness grote sportzaal Fyon

 Wil je meer weten dan kun je kijken op http://www.jokeslifestyle.nl/fit-actief/ of contact opnemen met Joke Veldhuis, j.h.veldhuis@kpnmail.com of 06-22542669.

Kosten
De eerste twee weken zijn er geen kosten verbonden aan Fit & Actief. Daarna kun je kiezen:
* 1 training naar keuze per week (inclusief intake, fittest): €14,95 per maand per locatie
* Onbeperkt trainingen volgen (inclusief intake, fittest): €19,95 per maand per locatie
* Onbeperkt trainingen volgen (inclusief intake, fittest) op alle locaties: €24,95 per maand