FBK Classics met Olga Commandeur

02 mei 2018

Bij de FBK Classics draait alles om bewegen en ontmoeten, vitaliteit en een gezonde levensstijl. Olga Commandeur, voormalig Olympisch atlete en bekend van het tv-programma Nederland in Beweging komt naar Hengelo! Op woensdag 30 mei zetten we Twentse senioren in beweging. Helpt jouw vereniging mee?

Clinics en vitaliteitsmarkt
Laat bezoekers kennismaken met jouw vereniging en trainers door hen een gratis beweegclinic aan te bieden en presenteer je vereniging op de vitaliteitsmarkt.

Meld je vereniging aan
Wil je jouw vereniging onder de aandacht brengen bij de doelgroep senioren? Mail uiterlijk 16 mei naar m.kenkhuis@fbkgames.nl om de mogelijkheden tot het geven van een clinic en/of het presenteren van je vereniging op de vitaliteitsmarkt te bespreken.

 

Je ontvangt voor het geven van een clinic:

  • Een stand op de vitaliteitsmarkt
  • Naamsbekendheid onder Twentse senioren
  • Een gezellige dag
  • En … je zet mensen in beweging!


Gratis deelnemen, hapje en drankje
De FBK Classics staat in het teken van bewegen en ontmoeten. Bewegen zorgt voor vitaliteit en welzijn, en samen bewegen is bovendien veel leuker. Deelname aan de clinics is gratis en is inclusief een hapje en drankje!

Aanmelden deelnemers
Nodig jouw leden uit om op 30 mei samen in beweging te komen! Deelnemers kunnen zich aanmelden door uiterlijk 23 mei een mail te sturen naar m.kenkhuis@fbkgames.nl, onder vermelding van voor- en achternaam. De organisatie van de FBK Classics voorziet je vereniging graag van een aantal posters en flyers. Wens je dit, stuur dan een mail met het gewenste aantal naar het genoemde emailadres.


FBK Classics - samengevat

Olga Commandeur | Gratis beweegclinics | Vitaliteitsmarkt

Voor senioren in de regio Twente 30 mei 2018

09.30 – 13.00 uur

FBK Stadion Hengelo

Meer informatie: www.fbkgames.nl/fbkclassics