Bike2Sport wegens succes op herhaling in 2019

05 december 2018

In navolging van de succesvolle Bike2Sport-uitdaging in 2018, worden sportclubs in Enschede opnieuw uitgenodigd om mee te doen aan de fietsuitdaging ‘Bike2Sport 2019’ en hun leden zoveel mogelijk met de fiets naar de sportclub te laten komen. Door te gaan fietsen kunnen leden maximaal 1 euro per dag voor de club sparen!

 

Welke uitdaging gaat jouw club aan? Bike2Sport selecteert op:
1. De uitdaging: hoeveel ritten ga je met jouw clubleden maken? Daarbij houdt Bike2Sport rekening met de omvang van jouw club. LET OP: je concurreert met collega clubs uit Enschede dus kies een uitdagend aantal ritten!!
2. De motivatie: waarom doe je mee en hoe ga je jouw leden motiveren mee te doen?
3. De impact: hoe gaan jullie er voor zorgen dat clubleden blijvend meer zullen fietsen?
4. Het doel: Bike2Sport hoort graag wat het gezamenlijke doel is waaraan jullie het bij elkaar gefietste geldbedrag willen besteden.


 Wanneer je sportclub geselecteerd wordt mee te doen aan Bike2Sport 2019, beloont Bike2Sport je vereniging op twee manieren:
1. Uitbetalen aantal gemaakte ritten:
a. Clubs die hun uitdaging hebben behaald, krijgen 100% uitbetaald.
b. Clubs die hun uitdaging niet hebben behaald, maar wel actief hun leden hebben aangespoord, krijgen 50% uitbetaald.
c. Clubs die hun uitdaging niet hebben behaald en weinig actief zijn geweest in het aansporen van hun leden, krijgen 25% uitbetaald. 
2. Extra beloning: 
Alle clubs die hun uitdaging halen, maken kans op een extra beloning van 1.000 euro. Ook dit bedrag kan aan een door uw club zelf bepaald doel besteed worden.


 Voor meer informatie over de fietsuitdaging Bike2Sport 2019 en het aanmelden van je sportclub kun je terecht op www.enschedefietsstad.nl/bike2sport2019.

Aanmelden kan t/m 10 januari 2019. Na 15 januari hoor je van Bike2Sport of je club geselecteerd is om mee te doen!