Aftrap Noaberhuus

07 december 2017

Op donderdag 30 november is er een inspiratie avond over het initiatief Noabersport georganiseerd. De vier clubs GVV Eilermark, Tennisvereniging Glanerbrug, GKV Ons Clubje en Avanti Wilskracht hebben besloten om de handen ineen te slaan en samen te gaan bouwen aan een mooie en sportieve toekomst voor Glanerbrug. Hoe? Door zich gezamenlijk in te zetten voor het project Noabersport en in de komende jaren een open sportpark te worden. Samenwerken, verbinden en elkaar te helpen en versterken waar nodig.

 

Onder de belangstelling van zo’n 80 buurtbewoners, leden en andere belangstellenden werd er dieper ingegaan op de motieven van dit project. Nadat de voorzitters een toelichting hadden gegeven vanuit het perspectief van hun club nam architect Norbert Linesch de zaal mee aan de hand van een aantal schetsen. Droombeelden die de mogelijkheden van het open sportpark op een fraaie manier inzichtelijk maakte. Vervolgens konden de aanwezigen aansluiten bij een sessie met een thema naar keuze en interesse. Hierin konden mensen hun ideeën inbrengen. Na de centrale terugkoppeling werd de avond afgesloten  door oud-wielrenner Gert Jacobs. Hij vertelde op een inspirerende en enthousiaste manier over zijn carrière waarin hij vooral met het thema samenwerking de koppeling maakte met Noabersport. De avond werd afgesloten met een drankje en een hapje waarin nog nagepraat kon worden.

 

Mensen die zich willen aansluiten bij dit initiatief of nog meer informatie willen ontvangen kunnen een mail sturen naar info@noabersport.nl