Accommodaties

Bij Sportaal heb je de keuze uit verschillende accommodaties:

  • 4 sporthallen
  • 3 sportzalen
  • 27 gymzalen (hiervan zijn 20 gymzalen online te huren)
  • 2 zwembaden

Hieronder een overzicht van de accommodaties die Sportaal verhuurt in Enschede. De sporthallen, sportzalen en gymzalen kun je direct zelf reserveren via Online Verhuur. Wil je zwemwater huren of met een groep komen zwemmen bij een van onze zwembaden, neem dan contact op via huren@sportaal.nl of 053-4888903.

 

Sporthallen

Sporthal De Brug

Deze sporthal ligt middenin Glanerbrug. De sporthal is geschikt voor diverse zaalsporten, competities en toernooien.  De afmeting van de hal is:  44x28 meter de hal is 7 meter hoog.

Adres: Schipholtstraat 45, 7534CR Enschede

 

Deppenbroekhal

Deze sporthal ligt in de wijk Deppenbroek in het noorden van Enschede. De sporthal is geschikt voor diverse zaalsporten, competities en toernooien. De zaal beschikt over een camerasysteem waarmee je trainingen en wedstrijden kunt analyseren. De afmetingen van de hal zijn: 42x28 meter en is 7 meter hoog.

 

Adres: Rijnstraat 11, 7523GD Enschede

 

Pathmoshal

Deze sporthal ligt bij het centrum van Enschede in de buurt. De sporthal is geschikt voor diverse zaalsporten, competities en toernooien. De afmeting van de hal is: 48x30 meter en is 8 meter hoog.

 

Adres: Veilingstraat 20, 7513CZ Enschede

 

Diekmanhal

De Diekmanhal is de grootste sporthal van Enschede. De sporthal is geschikt voor diverse zaalsporten, competities en toernooien. De afmeting van de hal is: 85x60 meter en is 9 meter hoog. Het is ook mogelijk om een gedeelte van de sporthal te huren.

 

Adres: J.J. van Deinselaan 22, 7541BR Enschede

 

Sportzalen

 

Helmerhoek

Sportzaal Helmerhoek bevindt zich in Enschede-zuid in de wijk Helmerhoek. De sporthal is geschikt voor diverse zaalsporten, competities en toernooien. De afmeting van de zaal is: 28x22 meter en is 7 meter hoog.

 

Adres: Runenberghoek 2, 7546EE Enschede

 

Stroinkslanden

Sportzaal Stroinkslanden bevindt zich in Enschede-zuid in de wijk Stroinkslanden. De sporthal is geschikt voor diverse zaalsporten, competities en toernooien. De afmeting van de zaal is: 28x22 meter en is 7 meter hoog.

 

Adres: Vastertlanden 161, 7542LR Enschede

 

De Esmarke

Sportzaal de Esmarke bevindt zich in Enschede-oost bij Glanerbrug. De sporthal is geschikt voor diverse zaalsporten, competities en toernooien. De afmeting van de zaal is: 28x22 meter en is 7 meter hoog.

 

Adres: Esmarkelaan 205, 7534JZ Enschede

 

Zwembaden

 

Aquadrome

Het zwembad bestaat uit een 25-meterbad met beweegbare bodem (maximale diepte 2 meter) en een recreatiebad, gescheiden door een wand. Daarnaast is er buiten een 25-meterbad (diepte 1,40 - 2 meter) en een familiebad dat in de zomerperiode geopend is. Het is zowel mogelijk om een bad te huren als tijdens de openingstijden met een groep te komen zwemmen.

 

Adres: J.J. van Deinselaan 2, 7541BR Enschede

Het Slagman

In Het Slagman kun je gebruik maken van een 25-meterbad (maximale diepte 3,5 meter) en een instructiebad.

 

Adres: Park de Kotten 325, EN Enschede

 

Gymzalen

 

Verspreid over Enschede zijn er 20 gymzalen die te huur zijn om bijvoorbeeld samen met vrienden te sporten of een kinderfeestje te organiseren. De gymzalen hebben een afmeting van: 12x22 meter en zijn 5 meter hoog.