Sportverkiezing

Meld nu jouw sporthelden aan via het aanmeldformuier onderaan deze pagina.

 

Sportaal organiseert ook voor seizoen 2018-2019 weer de Sportverkiezing Enschede. Op vrijdag 20 september 2019 wordt de Enschedese top- en breedtesport in het zonnetje gezet. Tijdens deze feestelijke avond worden de winnaars van de volgende categorieën bekend gemaakt: Sportman, Sportvrouw, Sporttalent en Sportploeg. Daarnaast is er de Auke Vleer Waarderingsprijs voor de sportverenging, organisatie of sportinitiatief van het jaar en worden de sportvrijwilliger van Enschede in het zonnetje gezet.

Het sportverkiezingsjaar loopt van 1 juli 2018 t/m 30 juni 2019. De prestaties moeten in deze periode geleverd zijn. Lees hier alle criteria om in aanmerking te komen voor een nominatie of prijs en meer informatie over jury en stemprocedure.

Tot en met 30 juni 2019 kun je jouw sportheld(en) aanmelden via deze pagina.

 

Sportfoto Enschede
Sta jij regelmatig op de tribune met een fototoestel? Maak je vaak leuke kiekjes van wedstrijden, trainingen of sportactiviteiten? Doe dan nu mee met wedstrijd Sportfoto Enschede.

Iedereen mag meedoen. Deelnemende foto’s (minimaal 2MB) dienen tussen 1 juli 2018 en 30 juni 2019 gemaakt te zijn. Daarnaast dienen de foto’s in Enschede genomen te zijn of de Enschedese sport(ers) in beeld te brengen. Lees hier het volledige reglement.

Meedoen? Stuur je sportfoto(‘s) vóór 30 juni 2019 naar info@sportaal.nl t.a.v. : Sportfoto Enschede. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Sportverkiezing Enschede op 20 september 2019.



Aanmelden kandidaten Sportverkiezing



dd-mm-yyyy
We gebruiken uw e-mailadres alleen om contact op te nemen omtrent deze inschrijving. We geven uw e-mailadres nooit aan derden.