Sportverkiezing

Sportaal organiseert op vrijdag 27 september 2019 de Sportverkiezing Enschede seizoen 2018-2019. Tijdens deze feestelijk avond in de Pathmoshal wordt de Enschedese top- en breedtesport in het zonnetje gezet en worden de winnaars van de volgende categorieën bekend gemaakt: Sportman, Sportvrouw, Sporttalent en Sportploeg. Daarnaast is er de Auke Vleer Waarderingsprijs voor de sportverenging, organisatie of sportinitiatief van het jaar en worden de sportvrijwilliger van Enschede in het zonnetje gezet.

Tot en met 30 juni 2019 hadden mensen de mogelijkheid om kandidaten aan te dragen. De onafhankelijke jury beoordeelt de voorgedragen kandidaten en prestaties om te komen tot drie genomineerden per categorie. Eind augustus worden de genomineerden bekend gemaakt en heeft het publiek de mogelijkheid om op zijn of haar favoriet te stemmen via deze pagina.

Lees hier de criteria om in aanmerking te komen voor een nominatie of prijs en meer informatie over jury en stemprocedure.

Sportfoto Enschede
Ook in seizoen 2018-2019 is er weer de sportfotowedstrijd. Tot en met 30 juni 2019 hadden mensen de mogelijkheid om deel te nemen en hun mooiste sportfoto's in te sturen. De komende periode gaat de jury van deze fotowedstrijd de binnengekomen foto's bekijken en beoordelen. Lees hier het reglement voor deelname aan de Sportfoto Enschede.

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Sportverkiezing Enschede op vrijdag 27 september 2019.