Sjors Sportief

Vanaf het schooljaar 2017-2018 is Sportaal gestart met Sjors Sportief. Dit is een sportkennismakingsconcept waarbij basisschoolleerlingen op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met sport. Enschede is de eerste gemeente in Overijssel die hiermee start, dankzij een samenwerking tussen de gemeente Enschede, zorgverzekeraar Menzis en Sportaal. Het schooljaar 2017-2018 deden er 58 sportaanbieders en 1.500 kinderen mee!
 
In het schooljaar 2018-2019 haakt ook Cultuur in Enschede aan en starten we met Sjors Creatief. Kinderen kunnen naast sportactiviteiten dan ook kiezen voor creatieve/culturele activiteiten.

 

Via de website www.sjorssportief.nl kunnen alle basisschoolleerlingen in Enschede kiezen uit heel veel sporten en kunst en cultuur. Sportaanbieders plaatsen hun sport op de website en kinderen kunnen eenvoudig de sport kiezen die ze leuk vinden. Je kunt meteen zien wanneer en waar jouw favoriete sport gegeven wordt, je kunt je ook aanmelden voor meerdere sporten. Aan de meeste sporten kun je gratis deelnemen, sommige sportaanbieders vragen een kleine bijdrage.


Heb je vragen over Sjors Sportief? Neem dan contact op met Manon Huinink, m.huinink@sportaal.nl of bel 06- 144 283 99. Misschien vind je hier ook al de informatie

 

Sjors Sportief voor sportaanbieders
Aanmelden als sportaanbieder (nieuwe sportaanbieder)