Sjors Sportief

Vanaf het schooljaar 2017-2018 is Sportaal gestart met Sjors Sportief. Dit is een sportkennismakingsconcept waarbij basisschoolleerlingen op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met sport. Enschede is de eerste gemeente in Overijssel die hiermee start, dankzij een samenwerking tussen de gemeente Enschede, zorgverzekeraar Menzis en Sportaal. Het schooljaar 2018-2019 deden er 82 sport- en cultuuraanbieders en 1.700 kinderen mee!
 
Vanaf het schooljaar 2018-2019 doet ook Cultuur in Enschede mee en is Sjors Creatief gestart. Kinderen kunnen naast sportactiviteiten dan ook kiezen voor creatieve/culturele activiteiten.

 

Via de website www.sjorssportief.nl kunnen alle basisschoolleerlingen in Enschede kiezen uit heel veel sporten en kunst en cultuur. Sportaanbieders plaatsen hun sport op de website en kinderen kunnen eenvoudig de sport kiezen die ze leuk vinden. Je kunt meteen zien wanneer en waar jouw favoriete sport gegeven wordt, je kunt je ook aanmelden voor meerdere sporten. Aan de meeste sporten kun je gratis deelnemen, sommige sportaanbieders vragen een kleine bijdrage.


Heb je vragen over Sjors Sportief? Neem dan contact op met Manon Huinink, m.huinink@sportaal.nl of bel 06- 144 283 99. Misschien vind je hier ook al de informatie

 

Sjors Sportief voor sportaanbieders
Voor sportaanbieders biedt Sjors Sportief de mogelijkheid zich te presenteren aan een nieuwe doelgroep die wellicht lid wordt. Je verzorgt één of meerderen kennismakingsactiviteiten voor kinderen na schooltijd. Sportaal en Sjort Sportief zorgen voor de bekendmaking van jouw activiteit(en) en de aanmelding van de kinderen.
Aanmelden als sportaanbieder (nieuwe sportaanbieder)