Aqua Club


Bij Sportaal bieden we op alle locaties Aqua Club aan voor kinderen die het Zwem-ABC hebben gehaald. Je kunt wekelijks 2 uur leren en spelen in het hele zwembad en veel leuke diploma’s halen. Je volgt elke week twee lessen van een half uur zoals snorkelen, zwemvaardigheid, survival of balvaardigheid en daarnaast is er nog voldoende tijd over om te zwemmen en spelen. Tussendoor krijg je van ons een glaasje ranja. Wil je een keer meedoen aan een proefles? Vier keer per jaar houden we een gratis proefles, kijk voor de eerstvolgende op onze activiteitenkalender.

 

Zwemvaardigheid

Je gaat bij zwemvaardigheid de zwemslagen die je al kent verbeteren en je leert nieuwe dingen zoals keerpunten en de vlinderslag. Daarnaast ga je veel nieuwe uitdagende oefeningen in het water doen.

 

Snorkelen

Bij snorkelen leer je allereerst hoe je moet omgaan met een snorkel, duikbril en zwemvliezen. Vervolgens leer je o.a. een hoekduik, voorwerpen op te duiken en zelfs samen met een maatje te snorkelen.

 

Survival

Tijdens survival leer je jezelf en anderen redden uit het water met kleren aan. Daarnaast doe je veel uitdagende oefeningen met onder andere opblaasboten, geblindeerde zwembrilletjes en veel meer.

 

Balvaardigheid

Tijdens balvaardigheid leer je de zwemslagen zoals die bij waterpolo worden uitgevoerd, je leert bijvoorbeeld omhoog komen uit het water en natuurlijk schieten op het doel. Daarnaast komen er oefeningen aan bod zoals overspelen.

 

Wereldzwemslagen

Je leert nieuwe spectaculaire zwemslagen, zoals bijvoorbeeld de matrozenslag, helikopterslag, Japanse crawl en de Hongaarse slag. Dit zijn zwemslagen die over de hele wereld gezwommen worden, maar nog vrij onbekend zijn.

 • Dag
  ActiviteitTijd
 • donderdag
  Aqua Club16:15 - 18:15

 • Dag
  ActiviteitTijd
 • woensdag
  Aqua Club16:15 - 18:15

 • Dag
  ActiviteitTijd
 • maandag
  Aqua Club16:15 - 18:15

De lessen gaan niet door tijdens schoolvakanties en feestdagen, zie overzicht.

 

 

Tarief

Aqua Club kost € 25,50 per maand (incl. inschrijfgeld en diplomazwemmen) en dit bedrag betaal je 11x per jaar (in de zomer betaal je 1 maand niet). De betaling is vooraf en de abonnementen zijn aansluitend, het is helaas niet mogelijk om lessen in te halen bij afwezigheid.

 

Gedurende de periode dat je Aqua Club volgt kan je gratis zwemmen bij onze zwembaden op vertoon van een geldige leskaart (samen met een betalende bezoeker).

Inschrijfformulier Aqua Club

dd-mm-yyyy

Wat is er te doen?

Kerst2Daagse

28 december t/m 29 december

Performance Factory

Kom in de Kerstvakantie sporten en spelen in de Performance Factory met heel veel leuke ac...

Meer informatie

Turbozwemmen

3 januari

Aquadrome

Bij Zwem-ABC turbo krijgt je kind per dag 3 uur zwemles in een kleine groep van maximaal 7...

Meer informatie