Recreatief zwemmen

Let op! Vanaf maandag 4 t/m vrijdag 8 december is het recreatiebad van Aquadrome gesloten wegens groot onderhoud. Het sportbad is in deze periode wel open. Zaterdag 9 december vanaf 17.00 uur kun je weer lekker zwemmen in het recreatiebad en is er 's avonds Discozwemmen!

 

Bij Aquadrome kun je dagelijks terecht in het golfslagbad. In de zomer zijn ook de buitenbaden geopend in juli en augustus. Het recreatiebad heeft een uitdagende wildwaterbaan, twee snelle buisglijbanen, een stroomversnelling, een peuterbad en bij Aqua Café kun je terecht voor een patatje of ijsje. In de schoolvakanties is er volop waterpret te beleven met onder andere extra attracties. Kijk voor een beeld van het recreatiebad bij sfeerimpressie voor foto’s en filmpjes.
 
Leuke zwemactiviteiten
Het hele jaar door organiseren we leuke activiteiten, zoals discozwemmen, dameszwemmen en de zwem4daagse. Bekijk onze activiteitenkalender voor een actueel overzicht. Daarnaast kun je vijf spetterende kinderfeestjes bij Aquadrome boeken, een gegarandeerd succes! Tot slot kun je bij Het Slagman en De Brug 1 à 2 keer per week terecht om te spelen in het water met leuke spelmaterialen, bekijk de openingstijden.