Studio Sportaal

Workshop Gedrag (g)een probleem!

Om het ontwikkelen van een veilig sportklimaat voor trainers en kinderen te bevorderen, organiseren Sportaal, Special Heroes en Link2Sport een workshop over het omgaan met jongeren met gedragsproblemen in de sport. Deze workshop stond gepland op woensdag 30 mei maar vanwege een blessure van de workshopleider heeft deze geen doorgang kunnen vinden en wordt er naar een nieuwe datum gezocht. Dit gaat eind september/begin oktober worden.

De workshop wordt gegeven door Arjan Pruim, professional op het gebied van omgaan met probleemgedrag. Het wordt een interactieve avond met de nadruk op hoe theorie in de praktijk gebruikt kan worden. Deze avond is ook zeer geschikt voor verenigingen die (nog) geen 'speciaal' aanbod hebben, maar die wel kinderen en/of jongeren met gedragsproblemen (denk bijvoorbeeld ADHD, PDD-NOS of autisme, maar ook aan 'moeilijke' sporters zonder een label) in reguliere teams hebben. Ook als je denkt een aanbod voor deze doelgroep te willen starten voor Sjors Sportief Special is dit een geschikte avond.

Let op! Er is plaats voor 30 personen. Maximaal twee personen per vereniging en vol=vol. Deelname is gratis. Mogelijkheid tot aanmelden volgt zodra er een datum bekend is.