Sportverkiezing

Sportaal organiseert, in opdracht van de gemeente Enschede, ook voor seizoen 2017-2018 weer de Sportverkiezing Enschede. Op vrijdagavond 21 september 2018 wordt de Enschedese top- en breedtesport in het zonnetje gezet. Tijdens deze feestelijke avond worden de winnaars van de volgende categorieën bekend gemaakt:
* Sportman
* Sportvrouw
* Sporttalent
* Sportploeg 
 
Daarnaast is er de Auke Vleer Waarderingsprijs voor de sportvereniging, organisatie of sportinitiatief van het jaar en worden de sportvrijwilliger van Enschede in het zonnetje gezet.

Tot en met 30 juni 2018 hadden mensen de mogelijkheid om kandidaten aan te dragen. De onafhankelijke jury beoordeelt de voorgedragen kandidaten en prestaties om te komen tot drie genomineerden per categorie. Eind augustus worden de genomineerden bekend gemaakt en heeft het publiek de mogelijkheid om op zijn of haar favoriet te stemmen via deze pagina.

Lees hier de criteria om in aanmerking te komen voor een nominatie of prijs en meer informatie over jury en stemprocedure. 


Sportfoto Enschede

Na een succesvolle eerste editie is er ook in seizoen 2017-2018 weer een sportfotowedstrijd.
Tot en met 30 juni 2018 hadden mensen de mogelijkheid om deel te nemen en hun mooiste sportfoto's in te sturen. De komende periode gaat de jury van deze fotowedstrijd de binnengekomen foto's bekijken en beoordelen.

Lees hier het reglement voor deelname aan de Sportfoto Enschede.

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Sportverkiezing Enschede op 21 september 2018.