Sportverkiezing

Meld nu je sportheld(en) aan via het formulier onderaan deze pagina.

Sportaal organiseert, in opdracht van de gemeente Enschede, ook voor seizoen 2017-2018 weer de Sportverkiezing Enschede. Op vrijdagavond 21 september 2018 wordt de Enschedese top- en breedtesport in het zonnetje gezet. Tijdens deze feestelijke avond worden de winnaars van de volgende categorieën bekend gemaakt:
* Sportman
* Sportvrouw
* Sporttalent
* Sportploeg 
 
Daarnaast is er de Auke Vleer Waarderingsprijs voor de sportvereniging, organisatie of sportinitiatief van het jaar en worden de sportvrijwilliger van Enschede in het zonnetje gezet. Voor elke categorie geldt dat iedereen kandidaten kan voordragen.

Het sportverkiezingsjaar loopt van 1 juli 2017 t/m 30 juni 2018. De prestaties moeten in deze periode geleverd zijn. Lees hier alle criteria om in aanmerking te komen voor een nominatie of prijs en meer informatie over jury en stemprocedure. 

Tot en met 30 juni 2018 kun je jouw sporheld(en) onderaan deze pagina aanmelden.


Sportfoto Enschede

Na een succesvolle eerste editie is er ook in seizoen 2017-2018 weer een sportfotowedstrijd.

Sta jij regelmatig op de tribune met een fototoestel? Maak je vaak leuke kiekjes van wedstrijden, trainingen of sportactiviteiten? Doe dan nu mee met de wedstrijd Sportfoto Enschede. Iedereen mag meedoen. Deelnemende foto’s (minimaal 2MB) dienen tussen 1 juli 2017 en 30 juni 2018 gemaakt te zijn. Daarnaast dienen de foto’s in Enschede genomen te zijn of de Enschedese sport(ers) in beeld te brengen. Lees hier het volledige reglement.

Meedoen kan nu al! Stuur je sportfoto(‘s) vóór 30 juni 2018 naar info@sportaal.nl t.a.v. : Sportfoto Enschede. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Sportverkiezing Enschede op 21 september 2018.Aanmelden kandidaten Sportverkiezingdd-mm-yyyy
We gebruiken uw e-mailadres alleen om contact op te nemen omtrent deze inschrijving. We geven uw e-mailadres nooit aan derden.