Sportverkiezing

Sportaal organiseert ook dit jaar weer de Sportverkiezing Enschede 2016-2017. Op 15 september 2017 wordt de Enschedese top- en breedtesport in het zonnetje gezet. Tijdens deze feestelijke avond worden de winnaars van de volgende categorieën bekend gemaakt:

-        Sportman

-        Sportvrouw

-        Sporttalent

-        Sportploeg

-        Sportvrijwilliger

Daarnaast is er de Auke Vleer Waarderingsprijs voor de sportvereniging, organisatie of sportinitiatief van het jaar. Het sportverkiezingsjaar loopt van 1 augustus 2016 t/m 30 juni 2017. De prestaties moeten in deze periode geleverd zijn. Lees de criteria om in aanmerking te komen voor een nominatie of prijs en meer informatie over jury en stemprocedure. Meld jouw sportheld(en) aan via het formulier onderaan de pagina.

Sportfoto Enschede
Nieuw dit jaar is de Sportfoto Enschede. In deze fotowedstrijd strijden deelnemers voor de titel ‘Sportfoto van het jaar’. Sta jij regelmatig op de tribune met een fototoestel? Maak je vaak leuke kiekjes van wedstrijden, trainingen of sportactiviteiten? Doe dan nu mee met de wedstrijd Sportfoto Enschede. Iedereen mag meedoen. Deelnemende foto’s (minimaal 2MB) dienen tussen 1 augustus 2016 en 30 juni 2017 gemaakt te zijn. Daarnaast dienen de foto’s in Enschede genomen te zijn of de Enschedese sport(ers) in beeld te brengen. Lees het volledige reglement.

Meedoen kan door je sportfoto uiterlijk 30 juni 2017 in te sturen naar info@sportaal.nl t.a.v. : Sportfoto Enschede. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Sportverkiezing Enschede op 15 september 2017.