Sportverkiezing

Sportaal organiseert ook voor seizoen 2017-2018 weer de Sportverkiezing Enschede. Op vrijdagavond 21 september 2018 wordt de Enschedese top- en breedtesport in het zonnetje gezet. Tijdens deze feestelijke avond worden de winnaars van de volgende categorieën bekend gemaakt:
* Sportman
* Sportvrouw
* Sporttalent
* Sportploeg 
 
Daarnaast is er de Auke Vleer Waarderingsprijs voor de sportvereniging, organisatie of sportinitiatief van het jaar en worden de sportvrijwilliger van Enschede in het zonnetje gezet.

Het sportverkiezingsjaar loopt van 1 juli 2017 t/m 30 juni 2018. De prestaties moeten in deze periode geleverd zijn. Lees hier alle criteria om in aanmerking te komen voor een nominatie of prijs en meer informatie over jury en stemprocedure. 

Vanaf juni 2018 kun je jouw sportheld(en) aanmelden via deze pagina.


Sportfoto Enschede

Na een succesvolle eerste editie is er ook in seizoen 2017-2018 weer een sportfotowedstrijd.

Sta jij regelmatig op de tribune met een fototoestel? Maak je vaak leuke kiekjes van wedstrijden, trainingen of sportactiviteiten? Doe dan nu mee met wedstrijd Sportfoto Enschede. Iedereen mag meedoen. Deelnemende foto’s (minimaal 2MB) dienen tussen 1 juli 2017 en 30 juni 2018 gemaakt te zijn. Daarnaast dienen de foto’s in Enschede genomen te zijn of de Enschedese sport(ers) in beeld te brengen. Lees hier het volledige reglement.

Meedoen kan nu al! Stuur je sportfoto(‘s) vóór 30 juni 2018 naar info@sportaal.nl t.a.v. : Sportfoto Enschede. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Sportverkiezing Enschede op 21 september 2018.