Sjors Sportief

Vanaf het schooljaar 2017-2018 gaat Sportaal binnen Enschede werken met Sjors Sportief. Dit is een sportkennismakingsconcept waarbij basisschoolleerlingen op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met sport. Enschede is de eerste gemeente in Overijssel die hiermee start, dankzij een samenwerking tussen de gemeente Enschede, zorgverzekeraar Menzis en Sportaal.

 

Via de website www.sjorssportief.nl kunnen alle basisschoolleerlingen in Enschede vanaf 9 oktober 2017 kiezen uit heel veel sporten. Sportaanbieders plaatsen hun sport op de website en je kunt eenvoudig de sport kiezen die je leuk vindt. Je kunt meteen zien wanneer en waar jouw favoriete sport gegeven wordt, je kunt je ook aanmelden voor meerdere sporten. Aan de meeste sporten kun je gratis deelnemen, sommige sportaanbieders vragen een kleine bijdrage.

 

Sjors Sportief is een vervolg op de SportZappCard die hiermee komt te vervallen. Heb je vorig jaar meegedaan aan de SportZappCard en wil je de sporten die je nog tegoed hebt volgen? Kijk dan vanaf 9 oktober op www.sjorssportief.nl en kies de sporten die je nog wilt proberen!

Heb je vragen over Sjors Sportief? Neem dan contact op via m.rolink@sportaal.nl of bel 053-4888902. Misschien vind je hier ook al de informatie

 

Sjors Sportief voor sportaanbieders
Aanmelden als sportaanbieder
Informatie Sjors Sportief (PDF)