Schoolkorfbal

Wanneer: 27 september t/m 11 oktober
Locatie: Diverse locaties
Adres:
Tijd: 14:30-17:30 uur

Vanaf woensdag 27 september wordt het schoolkorfbaltoernooi georganiseerd voor groep 4 t/m 6.

Na een evaluatie met de verenigingen is er een kleine wijziging doorgevoerd ten op zichte van vorig jaar. Kinderen uit groep 4 kunnen meedoen (in plaats van de groepen 7 en 8).

Teams kunnen door de scholen worden opgegeven via het inschrijfformulier hiernaast. Het toernooi wordt georganiseerd door de korfbalverenigingen GKV Ons Clubje, EKC Naas, KV Rigtersbleek en DOS WK in samenwerking met Sportaal.

Data
Woensdag 27 september (en 4 oktober indien nodig) worden de voorrondes gespeeld. De finale is op woensdag 11 oktober. De week na de finales wordt als uitwijkdata aangehouden.

Regels
Alle groepen spelen 1-vaks korfbal: een veld zonder middellijn en met 2 korven, waarmee 4 tegen 4 wordt gespeeld. Ieder team bestaat bij voorkeur uit 2 jongens en 2 meisjes. De hoogte van de korf en de grootte van de bal zullen worden aangepast aan de verschillende groepen: groep 4 speelt op een korf van 2,5 meter met bal nr. 3; de groepen 5 en 6 spelen op een korf van 3 meter met bal nr. 4. Voor alle groepen (4 t/m 6) geldt:  Verdedigend schieten mag, schieten nadat je je eigen geschoten bal hebt afgevangen mag niet. Dus eerst naar een medespeler gooien. Zolang een team met 3 of meer doelpunten achterstaat, mag deze een extra speler inzetten (=Superspeler, te herkennen aan een hesje). Iedereen mag iedereen verdedigen, er is geen onderscheid tussen jongens en meisjes. Verder geldt dat de bal binnen 10 seconden gespeeld moet worden.Wat is er te doen?

Mega Kangoeroe Instuif

22 september

K.V. Rigtersbleek

Kom jij meespelen tijdens de Mega Kangoeroe Instuif (3 t/m 6 jaar)?

Meer informatie

Schoolkorfbal

27 september t/m 11 oktober

Diverse locaties

Vanaf woensdag 27 september wordt het schoolkorfbaltoernooi georganiseerd voor groep 4 t/m...

Meer informatie

Dameszwemmen

30 september

Aquadrome

Vier keer per jaar organiseren we op zaterdagavond dameszwemmen in het recreatiebad van Aq...

Meer informatie

Discozwemmen

14 oktober

Aquadrome

Speciaal voor de basisscholieren uit groep 6 t/m 8 organiseren we regelmatig een spetteren...

Meer informatie