Clinic hardlopen

Wanneer: 4 september
Locatie: De Zweede
Adres: Boekelosestraat 275
Tijd: 19:30 - 20:45 uur

De boekelopers organiseren vanaf 4 september een clinic hardlopen voor beginners met als doel de 5 km in De Lutte op 3 december.

Altijd al willen hardlopen, maar telkens een ander excuus! Of al tijden niet meer gelopen en nog geen gelegenheid gevonden om de draad weer op te pakken! Dan kun je instappen bij de 5 km clinic voor beginners bij de Boekelopers.

Het hardlooptrainingsprogramma gaat van start op maandag 4 september 2017. Op 12 maandagavonden van 19.30 tot ca. 20.45 uur wordt er onder begeleiding getraind met als doel de 5 km van de Snertloop in De Lutte op 3 december a.s.

Iedereen kan op zijn/haar eigen niveau lopen en bouwt langzaam en verantwoord aan de conditie. Onze trainer is een ervaren hardloper en kan je voorzien van de juiste tips die voor jou belangrijk zijn. Je wordt in de groep ook gemotiveerd door lopers om je heen!

Deze clinic begint met een informatieavond waarop zal worden ingegaan op het trainingsschema, kleding, schoeisel, blessurepreventie en andere zaken die van belang zijn voor het hardlopen.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op de website van BSC Unisson.Wat is er te doen?

Turbozwemmen

24 februari

Bij Zwem-ABC turbo krijgt je kind per dag 3 uur zwemles in een kleine groep van maximaal 7...

Meer informatie

Schaats4daagse

26 februari t/m 1 maart

IJsbaan Twente

In de voorjaarsvakantie wordt de 1e Enschedese Schaats4daagse georganiseerd, een leuk even...

Meer informatie